Zo vier je Valentijnsdag samen met je kids

Geplaatst op : 14 februari 2018

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Dé dag waarop we de liefde vieren en stil staan bij de raak geschoten pijlen van Cupido. Recht in het hart van jou en je lief. Wie weet zijn jullie al jaren samen, wie weet nog maar net. Hoe dan ook: op deze dag mag je stilstaan bij jullie wederzijdse hartstocht, toewijding en genegenheid. Maar laten we het belangrijkste symbool van de liefde niet vergeten: jullie kroost!

Kinderen zijn hét resultaat van jullie liefde en dus is Valentijnsdag eigenlijk ook een beetje de dag van jou en je kids. Zet daarom niet alleen je lief, maar ook je kinderen in het zonnetje. Verwen je kleine koters met een uitgebreid ontbijt op bed. Dit keer in hún bed. Of bak samen een hartvormige taart, knutsel samen een hartjesslinger of bouw een grote liefdeshut in het midden van de kamer!

En wil je echt alles uit de kast halen? Of neem ze mee naar de speeltuin, de bioscoop of misschien zelfs een pretpark? En omdat kinderen zo veel liefde geven, grijpen wij deze Valentijnsdag natuurlijk ook aan om een beetje liefde terug te geven. Koop daarom een leuke kleinigheid voor je allerliefste Valentijntjes!


Terug naar nieuwsoverzicht