De praktijk van Verloskundige Praktijk Sifra in Tholen

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent breekt een bijzondere periode in je leven aan. Een periode van aftellen en een periode van voorbereiding op de geboorte. Toch kun je ook onzeker zijn over de komende tijd. Want een zwangerschap; wat houdt die precies in en wat moet je ervan verwachten? Bij Verloskundige Praktijk Sifra Tholen wordt je begeleid door een ervaren en professioneel team waar je met al je vragen terecht kunt.

Sinds 2006 is Verloskundige Praktijk Sifra gevestigd in Tholen. Ons werkgebied omvat de gemeente Tholen (Tholen-stad, Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Sint Philipsland en Anna Jacobapolder). Onze praktijk draagt een bijzondere naam. Sifra is één van de eerstgenoemde verloskundigen (in die tijd vroedvrouwen) in onze geschiedenis (Exodus 1, vers 15 t/m 20). We halen inspiratie uit de manier waarop zij haar vak met zorg en toewijding uitoefende.

Gedurende je zwangerschap kom je geregeld bij ons langs. Wij vinden het belangrijk om naast professionele zorg en advies, voldoende ruimte en tijd vrij te maken om je optimaal te begeleiden. Ons team bestaat uit vier verloskundigen. Door deze compacte opzet kunnen we een vertrouwensrelatie opbouwen en jouw optimaal begeleiden.

Je kunt in onze praktijk in Tholen terecht voor kinderwensspreekuur, zwangerschapscontrole’s en echoscopie. Daarnaast beschikken wij over een eigen ruimte in het Moeder & Kindcentrum in het Bravis Ziekenhuis in Bergen op Zoom. Hier kun je terecht voor de 20-wekenecho. Ook als je ervoor kiest om in het Moeder & Kindcentrum te bevallen, verzorgen wij de controles tijdens je zwangerschap en begeleiden het kraambed.

Kortom, Verloskundige Praktijk Sifra Tholen is er voor jou. Een praktijk waar de verloskundigen met zorg, aandacht en visie betrokken zijn bij jouw en je kindje. Sifra heeft niet alleen de juiste middelen, maar biedt ook een luisterend oor.

Extra spreekuren in Sint-Annaland en Sint-Maartensdijk

Op vrijdagochtend houden wij spreekuur in Sint-Annaland (Voorstraat 31). Op donderdagmiddag zijn wij voor spreekuur in Sint-Maartensdijk (Rädda Barnenstraat 7). Deze spreekuren zijn op afspraak.

Alle verloskundigen staan ingeschreven bij de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen).

knov Verloskundige Tholen