Tara Livramento

Ik wil me graag aan jullie voorstellen: mijn naam is Tara Livramento. Sinds juni 2016 ben ik werkzaam als verloskundige binnen Sifra. Het kan zijn dat ik jullie bekend voorkom uit de jaren daarvoor. Gedurende mijn opleiding heb ik namelijk een aantal van mijn stages binnen Sifra volbracht.

Verloskunde is voor mij een vak waar ik elke dag weer van kan genieten. Geen dag is binnen de verloskunde hetzelfde, iets wat mij erg inspireert. De aanloop naar het daadwerkelijke ouderschap betekent een grote verandering in het leven van aanstaande ouders. Naast de geboorte van een kind worden tijdens de zwangerschap en erna ook steeds weer nieuwe ouders ‘geboren’. Dit zie ik als een mooi en bijzonder proces waarin ik jullie als (aanstaande) ouders graag in begeleid en ondersteun. Ik zie het als een uitdaging om in mijn zorg een vertrouwensrelatie op te bouwen en mijn zorg af te stemmen op jullie individuele wensen en behoeften.

Verloskunde is een vak waarin je blijvend kan en zal leren. Zo ben ik in augustus 2017 gestart met de opleiding tot echoscopiste als aanvulling op mijn werkzaamheden. Deze opleiding heb ik in mei 2018 met succes afgerond.

Ik hoop jullie gauw te ontmoeten!