5 leuke en handige gratis babyboxen

Bijgewerkt : 06 november 2020

Zwanger-en baby Box

Deze box zit vol met handige spulletjes voor je kleintje. Denk aan pampers, fruithapjes en opvolgmelk. De box is ook gevuld met leuke producten voor jou als (aanstaande) moeder. Je bestelt de box hier.

De Kiekeboebox

In deze babydoos vind je een aantal leuke verrassingen voor jou en je kindje. Denk aan billendoekjes, luiers, peutertandpasta, wasmiddel en showergel. De babydoos kun je hier bestellen.

Babydump cadeaupakket

Dit praktische pakket bevat een mooi rompertje, handige bewaarbakjes en tuitbekers. Je krijgt ook een leuke knuffel en spuugdoek mee. Meer informatie kun je hier vinden.

De blije doos

In de doos vind je veel producten die je goed kunt gebruiken tijdens je zwangerschap. Alcoholvrije drankjes, gratis tijdschriften en een hoop kortingsbonnen. Als je kindje is geboren ontvang je ook een gratis gepersonaliseerd mutsje. Bestel de box hier.

 Baby & mama tas

De tas zit vol met praktische spullen zoals luiers, wasgel en lotiondoekjes. Je mag daarnaast 5 gratis foto’s afdrukken. Je kunt die eerste momenten met je kleintje dus meteen laten afdrukken. Bestel de tas hier.

 


Terug naar nieuwsoverzicht